Examentraining en CSPE
Examentraining en CSPE

Examentraining en CSPE

Examentraining

In de week na de toetsweek en de D-Days zullen de leerlingen gelijk starten met de examentraining. Hiervoor krijgen zij een ander rooster die inzichtelijk is in Magister. De examentraining duurt 4 weken en is verplicht. Elk vak zal een blokuur en een los uur per week training geven. Daarnaast is er een lesuur rekenen vrijwillig of op sterk aanraden (lees verplicht) voor de leerlingen die nog extra ondersteuning nodig hebben. De rekenlessen staan in het teken van het CSPE. Leerlingen zullen tijdens de examentraining ook oefenen met een (digitaal) examen per vak. Het is van belang dat de leerlingen deze tijd serieus gebruiken ter voorbereiding. Mocht dit niet het geval zijn, zullen wij ouders op de hoogte brengen via de mentor.

In de week na de meivakantie start het CE (Centraal Examen). Leerlingen kunnen zich per vak facultatief inschrijven voor extra examentraining.

Leerlingen die nog meer ondersteuning nodig hebben kunnen ook gebruik maken van een tutor. Zij kunnen zich opgeven voor extra ondersteuning bij mevrouw Boughanem.

CSPE

In de laatste twee weken voor de meivakantie zullen de basis en kader leerlingen naast de examen-training ook het CSPE (Centraal Praktisch en Schriftelijk Examen) maken. Hiervoor krijgen de leerlingen een apart rooster en zal ook zichtbaar zijn in Magister. Hieronder vindt u een globaal overzicht van de aankomende weken na de toetsweek en D-Days.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *