Bovenbouw online lessen
Bovenbouw online lessen

Bovenbouw online lessen

Gisteren was de persconferentie en zijn er nieuwe maatregelen uitgeschreven. Wij zullen jullie hierover in een andere brief informeren. Los van de versoepelingen is het besmettingscijfer onder het personeel (en de leerlingen) in de bovenbouw hoog opgelopen. In overleg met de GGD en het bestuur is besloten om de bovenbouwleerlingen gedurende de komende 4 lesdagen thuis online onderwijs aan te bieden. Met deze beslissing hopen wij het onderwijs te continueren en personeel en leerlingen de kans te geven om te herstellen en de verdere verspreiding van het virus in de school te voorkomen, of op zijn minst te verminderen.

Wat betekent dit voor uw zoon/ dochter?
Vanaf donderdag 27 januari tot en met dinsdag 1 februari zullen de lessen online gegeven worden. Leerlingen worden volgens het rooster in Magister verwacht in de online les. Presentie zal uiteraard bijgehouden worden en de bestaande regels omtrent online lessen blijven gelden.

Op woensdag 2 februari hopen wij iedereen weer in goede gezondheid te mogen ontvangen in de school. De M-klassen zullen ook online lesvolgen.

Geplande toetsen zullen door de vakdocenten verplaatst worden naar een later moment.

De beslissing om de bovenbouw locatie tijdelijk te sluiten en de lessen online te zetten is niet makkelijk genomen. Wij hebben de afgelopen anderhalf jaar alles op alles hebben gezet om het onderwijs fysiek te laten plaatsvinden. Wij hopen op uw begrip en zien er naar uit om alle leerlingen en collega’s weer fysiek te ontmoeten op woensdag 2 februari.

Mocht u n.a.v. het bovenstaande vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de mentor van uw zoon/dochter, de teamleider mevrouw Boughanem of ondergetekende.

20220126 Brief Online lessen van 27 jan tm 2 febr - Lln en ouders Lj 3 en 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *